happyeppy tektborden woondecoratie kinderfeestpakketten speelgoed

woondecoratie


Wil je je woonkamer of keuken opvrolijken met enkele accessoires?

Op deze pagina vindt je krijtborden, tekstborden, leuke hangers voor aan de deur of muur en houten molentjes.
Deze woondecoraties zijn ook heel leuk om cadeau te geven. De houten molentjes en krijtborden zijn zelf gemaakt en alleen bij HappyEppy.nl te koop.

Houten molentjes

De houten molentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en twee maten. Kies de kleuren die bij je interieur passen en versier je vensterbank of schoorsteenmantel. Zoek je molentjes voor de babykamer? Er zijn roze & blauwe molentjes te koop, kijk hiervoor bij de kraamcadeautjes.

Tekstborden

Zoek je een leuke tekst voor aan de muur. HappyEppy.nl verkoopt tekstborden waar je blij van wordt. Smile, love en happy komen vaak voor op de verschillende tekstborden. Er zijn kleine bordjes te koop, maar ook grote schilderijen van A3 formaat. Versier je woonkamer of slaapkamer met een vrolijke spreuk of geef een tekstbord cadeau. Er zal een glimlach ontstaan op het gezicht van de ontvanger van het cadeau. Klik hier om alle tekstborden in de webwinkel te bekijken.

Krijtbord

Schrijf je liever zelf een tekst op een krijtbord? Er zijn vijf verschillende soorten krijtborden te koop. De krijtborden zijn handgemaakt en allemaal uniek. Je kunt er ook de boodschappen opschrijven of bijvoorbeeld de naam van zoon/dochter en het bord dan in de slaapkamer hangen, of aan de slaapkamerdeur.

Epilepsiefonds

Wanneer je in de webwinkel een leuk cadeau hebt gevonden voor jezelf of een ander dan kun je deze heel makkelijk online bestellen. Plaats het product in de winkelwagen en klik op bestellen. Je steunt bij de aankoop het Epilepsiefonds.
 

Sorteer op:
 
Tekstbord More Happy


InStock
4.49

Houten molentjes


InStock
4.75

Ster hanger krijtbord


InStock
5.25

Deurhanger Home Calm


InStock
8.75

Deurhanger Home Joy


InStock
8.75

Krijtbord Bloem 2


InStock
€ 5.15 nu € 4.49

Krijtbord Fruit


InStock
€ 5.15 nu € 4.49

Maritiem Krijtbord


InStock
€ 5.15 nu € 4.49

Krijtbord Eend


InStock
€ 5.15 nu € 4.49

Krijtbord Bloem 1


InStock
€ 5.15 nu € 4.49