happyeppy tektborden woondecoratie kinderfeestpakketten speelgoed
KOM GEZELLIG WINTERWINKELEN IN TIENHOVEN
 


Afgelopen mei opende webwinkel HappyEppy.nl uit Tienhoven een miniwinkel.
Vijf maanden lang is de miniwinkel bijna dagelijks open geweest. In de webwinkel en miniwinkel vindt u een grote verscheidenheid aan producten. In november en december kunt u winterwinkelen in Tienhoven. De miniwinkel zal geopend zijn van 27 november tot 4 december, u kunt leuke sinterklaascadeautjes kopen en ook handgemaakte vogelhuisjes en vogelvoer. De vogelhuisjes zijn gemaakt door een jongere met epilepsie. De eerste week van de kerstvakantie is de miniwinkel opnieuw 4 dagen open. (21 – 24 december). Dan kunt u o.a. leuke kerstdecoraties kopen. De miniwinkel zal deze periodes open zijn van ongeveer 8.30 uur tot 17.00 uur.
 
Bij aankoop van een product steunt u de afdeling vakantiereizen van het Epilepsiefonds. De afdeling vakantiereizen organiseert in 2016 opnieuw groepsreizen voor kinderen, jongeren en volwassenen in binnen- en buitenland. Deelnemers betalen hun reis en verblijf zelf! Voor deze groep patiënten is het niet mogelijk zelfstandig op vakantie te gaan. Bij elke reis gaan er daarom vrijwilligers en verpleegkundigen mee.
 
Bent u niet in de gelegenheid om naar de miniwinkel te komen in Tienhoven, dan kunt u gemakkelijk een vogelhuisje, speelgoed of woondecoratie kopen via onze webwinkel. Voor slechts 4,95 euro wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd. Er zijn geregeld leuke acties en aanbiedingen.
 
> Miniwinkel
>
Contact

Vrijdag 11 december staan we op de winterfair bij De Schuurzolder in Tienhoven. Kom je ook?