happyeppy tektborden woondecoratie kinderfeestpakketten speelgoed

vogelhuisjes

Ben je op zoek naar een vogelhuisje voor in de tuin of op het balkon? HappyEppy.nl verkoopt vogelhuisjes voor koolmeesjes. De vogelhuisjes zijn gemaakt volgens de afmetingen van Vogelbescherming Nederland. Het invlieggat is speciaal voor koolmeesjes.


Cadeau

De vogelhuisjes zijn heel leuk om cadeau te geven bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer iemand gaat trouwen. Andere gelegenheden wanneer een vogelhuisje een leuk cadeau is, zijn bij een nieuwe woning of een jubileum. Lees de blog 7 redenen om een vogelhuis cadeau te geven voor meer cadeaumomenten.

Pindakaaspothouders

Naast de vogelhuisjes verkopen we ook een pindakaaspothouder. In de houder kun je een pot pindakaas plaatsen. De pindakaaspothouder is te koop voor slechts 5 euro, de vogels zullen heerlijk snoepen van de pindakaas. De houder kunt u bijvoorbeeld aan de schutting of een boom vastmaken.

Ophanginstructies vogelhuisje

Plaats het vogelhuisje op een rustige plek in uw tuin, het liefst niet in de zon en beschut tegen de wind. De invliegopening kan het beste op het noordoosten gericht zijn, de wind komt in Nederland vaak uit het zuidwesten.

Epilepsiefonds

De vogelhuisjes en pindakaaspothouders zijn gemaakt door een jongere met epilepsie. Wanneer u een vogelhuisje besteld in deze webwinkel steunt u daarmee de afdeling vakantiereizen van het Epilepsiefonds. Klik hier voor meer informatie over het doel van de webwinkel.
 

Sorteer op:
 
Vogelhuisje Mees


InStock
11.25

Vogelhuisje Happy


InStock
11.25

Vogelhuisje Lucky


InStock
11.25

Vogelhuisje Wit


InStock
9.95

Vogelhuisje


InStock
7.95

Pindakaaspothouder


InStock
5.00